19.12

Mercedes-Benz попереджає щодо ризиків купівлі електромобілів EQ у неофіційних точках продажів: будьте захищені з самого початку.

Компанія «АВТОКАПІТАЛ», офіційний дистриб’ютор Mercedes-Benz в Україні, звертає увагу клієнтів на те, що ряд електричних моделей EQ, призначених для інших країн, в тому числі для Китайської Народної Республіки, завозяться на український ринок через неофіційні канали продажів. При виробництві ці моделі не проходять необхідну технічну адаптацію для українського ринку – отже, такі автомобілі не призначені для експлуатації в Україні та не відповідають регуляторним вимогам українського та Європейського законодавства. Відповідно, на такі автомобілі не розповсюджується гарантія в Україні і Європі. Авторизовані дилерські центри в Україні не мають права здійснювати будь-який ремонт або технічне обслуговування, включаючи відзивні кампанії, які можуть здійснюватись заводом-виробником. Усі зобов’язання заводу щодо таких автомобілів (гарантія, відзивні кампанії, тощо) повинні забезпечуватись в країні їх первинного продажу.

При цьому наголошуємо, що на всі нові електромобілі EQ від Mercedes-Benz, придбані в офіційній дилерській мережі в Україні, поширюється дворічна офіційна гарантія від виробника – базово на автомобіль, та додатково на найбільш коштовні елементи - високовольтні акумуляторні батареї -розширена гарантія в залежності від моделі сягає 10 років.

Детальна інформація щодо гарантійного обслуговування міститься на офіційному сайті https://www.mercedes-benz.ua/services/warranty/

Mercedes-Benz та компанія "АВТОКАПІТАЛ" залишаються відданими своїм клієнтам, тому наполегливо рекомендують клієнтам проявляти максимальну обережність і приймати виважені рішення щодо придбання автомобілів Mercedes-Benz через неофіційні канали продажів, усвідомлюючи усі можливі ризики.

Радимо завітати до авторизованих дилерських центрів, щоб ознайомитися з актуальним моделями Mercedes-Benz, які офіційно виготовлені для продажу на українському ринку та на які поширюється гарантія та сервісна підтримка. 

Контакти офіційних дилерських підприємств https://www.mercedes-benz.ua/locate-us/

ПРАТ "АВТОКАПІТАЛ" – офіційний дистриб’ютор автомобілів Mercedes-Benz в Україні та частина Корпорації УкрАВТО. Основними напрямками діяльності компанії є продаж нових автомобілів легкового, комерційного та вантажного сегментів, автомобілів з пробігом, розвиток післяпродажного обслуговування та дилерської мережі